Ook dit jaar willen we vanuit Life Church kerstpakketten schenken aan mensen van buiten de gemeente die op enige manier wel een bemoediging kunnen gebruiken! Hoe mooi zou het zijn dat iedereen vanuit Life weer een persoon/stel/gezin aandraagt (max. twee adressen), en we zo ook op deze manier Zijn liefde kunnen uitdragen!

Laat daarom via een reactie op de Life Church Whats-app of een mail naar jose@lifenijkerk.nl uiterlijk eind deze maand weten wie jij een mooi kerstpakket gunt (in principe niet hetzelfde adres als vorig jaar) en hoeveel personen dit betreft. Ook is het voor ons behulpzaam om te weten welke leeftijdscategorieën het ongeveer betreft. Bij een gezin is ook de samenstelling (jongens/meisjes) handig om te weten. De pakketten worden namelijk met zorg en liefde samengesteld, en zo kunnen we er een persoonlijke twist aan geven!

De pakketten zullen ruim een week voor Kerst klaar zijn. Je kunt deze op vrijdag 15 en zaterdag 16 december dan zelf ophalen en gaan bezorgen.
Als het beter is dat iemand anders bezorgt, gaan we dit ook regelen.

Wie legt God op jouw hart? En lijkt het je het leuk om praktisch te helpen bij deze actie dan horen we dit natuurlijk ook graag.
Via onderstaande link kun je tevens financieel bijdragen aan deze outreach:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=q0sw0NbaQXucz-2NzHJ2kw

Let’s spread His Love together!❤️✨