I.v.m. Corona zijn onze huidige samenkomsten net even anders – klik voor meer informatie

In onze samenkomsten staat Jezus centraal. We delen uit Gods Woord (de Bijbel) en leggen uit hoe je dit praktisch kunt maken in je leven. Daarnaast eren we God door middel van muziek, we noemen dit aanbidding.

Normaal gesproken ontmoeten wij elkaar iedere zondag om 10:00 uur in de samenkomsten aan de Westkadijk 10 in Nijkerk.
Om 9:30 staan de koffie, thee en limonade klaar!

Voor de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar hebben wij kinderdiensten, verdeeld over drie verschillende leeftijdsgroepen.
√Čen keer in de maand hebben wij een spetterend kinderfeest, Colorkidz!
De allekleinsten (0-4 jaar) zijn van harte welkom in De Schatkamer.
Meer informatie over de kinderen hier!

Speciaal voor jeugd is er NXT (12-14 jaar) en Life YTH (vanaf 15 jaar).
Meer informatie over de jeugdgroepen hier!

Gedurende de week komen we bij elkaar in kleinere kringen, dit noemen we @homes. Hier is ruimte om verder te groeien in onze relatie met God en onze relaties onderling. Meer informatie over de @homes hier!

Iedereen is welkom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Voor meer informatie: info@lifenijkerk.nl