NXT

Een keer in de twee weken is er NXT! Een gave avond voor tieners van 12 t/m 14 jaar. Bouwen aan vriendschappen, lekker chillen en lol maken, maar ook diepgang! We kijken elke avond naar een leuk actueel thema met pakkende voorbeelden. Hierdoor willen we samen ontdekken wie Jezus voor ons is en hoe Hij betrokken wil zijn in ons leven!

Voor meer info: erik@lifenijkerk.nl

Life YTH

Voor jongeren vanaf 15 jaar is er Life YTH!
Gezelligheid en diepgang! Om vriendschappen te bouwen, geloof te bouwen, en te leven voor Jezus!

Voor meer info: Coen & Jess Kleinleugenmors, 06-13476019

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

UNITY

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Kom dan ook naar onze Unity Nites!

Regelmatig organiseren we een te gekke avond, met veel gezelligheid & fun!
Met deze avonden bouwen we aan onze vriendschappen onderling en geven we je natuurlijk ook de kans om je vrienden mee te nemen!
Iedere avond heeft weer een andere verrassende invulling! Be there!!!

Voor meer info: erik@lifenijkerk.nl