Let’s Talk

‘Let’s Talk’ staat voor onze gebedsbijeenkomsten, de momenten dat we als collectief in gesprek gaan met God en van Hem willen horen waarvoor wij mogen bidden.

Tijdens Let’s Talk bijeenkomsten richten we ons gezamenlijk op God. Dit doen we door God te aanbidden, naar Hem te luisteren en voorbede te doen.
Deze avonden zijn belangrijke momenten voor ons als gemeente. Wij naderen tot Hem en Hij nadert tot ons. Van Hem ontvangen we kracht, richting en visie. Gebed noemen we daarom ook wel de motor van de gemeente.

Wij geloven dat God luistert als Zijn kinderen eensgezind en in geloof bij Hem komen,  √©√©nparig Hem om iets vragen. God luistert, een ieder heeft iets toe te voegen, in de vorm van een beeld, een woord van kennis, een profetisch woord, een lied, een gebed, een getuigenis.

Wanneer?

Elke tweede woensdag van de maand

Koffie | 19.15 uur
Start   | 19.30 uur