Life @ Home

Omdat we in Life een familie willen zijn waarin we met elkaar meeleven en naar elkaar omzien, houden we het niet alleen bij een ontmoeting op zondag. Om de relatie met God en elkaar te verdiepen, komen we doordeweeks samen in kleinere groepen. In de huiskringen van Life @ home is er tijd voor aanbidding, gebed en goede gesprekken. Je kunt er vertellen over jezelf, vrienden maken, de Bijbel bestuderen en ontdekken wat God voor jouw leven in gedachten heeft. Op die manier groeien we samen in geloof en worden onderlinge vriendschappen en relaties versterkt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Janny en Jozien

Ralph en Fieke

Arnold en Esther

Teun

Erik en Jose

Jan en Esther

Maak jij onderdeel uit van Life Nijkerk en woon je in de omgeving van Nijkerk, of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan naar één van deze Life @ Home’s. Ook als je geen onderdeel bent van Life , ben je van harte welkom. We groeien samen in geloof en versterken onderlinge vriendschappen en relaties.
Er zijn Life @ Home’s in allerlei soorten en maten. Klik hierboven op de verschillende Life @ Home’s om een indruk te krijgen van wat er zoal is en te zien wat past bij jou!

Wanneer?
Doorgaans komen de meeste Life @ Homes op de eerste, derde en vierde woensdag van de maand bij elkaar. Kijk voor specifieke dagen en tijden bij de betreffende Life @ Home.

Vragen over Life @ Home algemeen? Mail uw vraag naar info@lifenijkerk.nl