Of je nu 1 of 50 jaar getrouwd bent – investeren in elkaar blijft een must! De online Marriage Course is hier een mooie manier voor. Lekker knus samen op de bank heel bewust tijd maken voor elkaar! Tijdens 7 inspirerende zondagavonden investeer je in elkaar én in je huwelijk. Kortom,
tips, tools en verdieping voor elk getrouwd stel!

We starten iedere avond gezamenlijk via Zoom. De gesprekken (met behulp van werkboekjes) kunnen jullie daarna uiteraard in alle rust met elkaar voeren.

Simon & Daniëlle Langevoort zijn één van de echtparen die eerder dit jaar de cursus hebben gevolgd:
“De Marriage Course gaf ons de ruimte en gelegenheid om samen in gesprek te gaan over verschillende thema’s in onze relatie, waar we (in de drukte van het dagelijks leven) weinig over praten. Aan de hand van een werkboek komen onderwerpen zoals ‘communicatie’, ‘de impact van onze familie op onze communicatie’ en ‘conflicten oplossen’ voorbij. De cursus geeft daarnaast handvatten hoe door de week heen te (blijven) investeren in je relatie. Zo geeft het mooie ideeën hoe elkaar te verrassen, voor elkaar te zorgen en tijd voor elkaar vrij te maken.

Voor ons startte de Marriage Course in het restaurant van Kade10. Later in de cursus konden we vanwege de coronamaatregelen niet meer fysiek samenkomen en hebben we de cursus thuis (via Zoom) doorgezet. Hoewel we de gezelligheid en sfeer van Kade10 misten, hebben we ook thuis een romantische en gezellige sfeer gecreëerd, door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken en wat lekkers erbij te pakken. Aangezien de cursusleiders eerst een introductie geven en daarna de opdrachten als echtpaar worden uitgevoerd, was dit echt goed werkbaar vanuit huis. 

Wat ons betreft is deze cursus een aanrader voor iedereen die wil investeren in zijn of haar relatie, partner en zichzelf!”

Data: 14 & 21 februari, 7, 14 & 28 maart, 11 & 18 april, 20.00u
Locatie: Thuis op de bank (via Zoom)
Kosten voor materiaal: € 25,-

Aanmelden / meer informatie? 
jose@lifenijkerk.nl