De veranderende maatregelen maken het dat we weer nieuwe beslissingen hebben moeten maken voor wat betreft de zondagsdienst.

Voor komende zondag, 11 oktober, kiezen we ervoor om 2 diensten te houden – 09.30 uur en om 11.00. Bij beide diensten zijn 30 mensen welkom. We kiezen er voor om ons aan het advies te houden om niet te zingen en het advies voor het dragen van een mondkapje binnen bij het lopen naar je zitplek.
Tijdens beide diensten zullen we een avondmaal houden.

Tijdens de dienst van 09.30 zal er ook de kinderdienst zijn in Watergoor Sportzaal.
De kinderen voor de kinderdienst in de basisschoolleeftijd kunnen om 9.15 uur bij Watergoor gebracht worden zodat de ouders, die willen en kunnen, op tijd in de dienst kunnen zijn. Als de dienst is afgelopen, kunnen de ouders weer terug om de kinderen op te halen.

Tijdens de dienst van 9.30 zal op de 1e verdieping in Kade10 de Schatkamer zijn voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar.

De eerste dienst van 09.30 uur willen we dan ook richten op ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar (tot en met de basisschool) om hun hier eerst voor te laten inschrijven.

De tweede dienst willen we meer richten op mensen met kinderen vanaf 12 jaar en de mensen zonder (basisschoolleeftijd) kinderen en alleenstaanden. Bij deze dienst is ook geen Schatkamer.

Inschrijven dit keer gaat voor beide diensten via Whatsapp. Laat weten welke dienst je wilt komen, met hoeveel personen. Als je kinderen naar de Schatkamer komen de eerste dienst, zou het ook alvast fijn wezen om dit te weten.

Jullie krijgen van ons via de app een bevestiging als je bij de dienst aanwezig kunt zijn

Het is mogelijk dat jullie hierdoor niet bij de dienst aanwezig kunnen zijn, omdat we vol zitten. Onze excuses hiervoor. De dienst zal worden opgenomen, zodat deze later op de zondag thuis nagekeken kan worden.

Inschrijven met Whatsapp nummer – 06 44276136

groet en zegen,
Het oudstenteam