Je bent van harte welkom!

We heten je van harte welkom tijdens onze samenkomsten om 10.00u!

Vanwege de huidige corona-situatie worden onze zondagdiensten op twee mogelijke locaties gehouden:
Bij mooi weer komen wij samen in de openlucht op het terrein van De Haan Transport.
Bij slecht weer komen wij met een beperkt aantal mensen samen in Kade10. Deze dienst wordt dan gestreamd op onze Life Church Youtube kanaal.

Aanmelden voor de dienst in Kade10 is verplicht. Dit kan door een mailtje of appje te sturen naar erik@lifenijkerk.nl / 06-44276136.
Als wij buiten samenkomen is er geen aanmelding nodig. Wel zal je naam even worden genoteerd bij de welkomstafel.

De kinderdiensten zullen iedere zondag om 9.15u nog online zijn, totdat wij weer toegang krijgen tot onze kinderdienstruimtes.
Ga hier naar ons Life Kidz Online Youtube kanaal.

Adres van Kade10:
Westkadijk 10, Nijkerk (loop bij de voordeur van het restaurant naar binnen)

Adres van De Haan Transport:
Tabaksplanter 1, Nijkerk (volg deze routekaart. Niet alle slagbomen zijn op zondag geopend)

Graag tot ziens!