Van harte welkom bij één van onze samenkomsten! De afgelopen tijd hebben we elkaar vaak online ontmoet. We hopen echter de komende tijd weer in de buitenlucht samen te kunnen komen. Wanneer de weersomstandigheden dit niet toelaten zal er alsnog een online dienst zijn.

Bij goed weer zullen we op de zondagochtenden in de buitenlucht met elkaar samen gaan komen! Hier is voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar de dienst weer bij te wonen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je komt als je corona-gerelateerde klachten hebt. Ook zullen we zorgen voor desinfectiemiddel en looproutes. Er zal geen kinderdienst zijn, dus voor jonge kinderen graag zelf even iets meenemen om te doen. Verder zal er geen koffie geschonken worden, maar uiteraard ben je vrij om je eigen koffie, thee of limonade mee te nemen! Neem ook graag je eigen stoel of kleedje mee.

10.00u (welkom vanaf 9.40u), Tabaksplanter 1, Nijkerk (via Watergoorweg) – klik hier voor route

Zondag 9 augustus: OPENLUCHTDIENST op de Tabaksplanter 1 in Nijkerk

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wanneer de weersomstandigheden minder gunstig zijn, zullen we een online dienst uitzenden via ons YouTube-kanaal. Ook zal er een online chat zijn. Bij minder goed weer hopen we jullie daarom alsnog online te zien!

10.00u, livestream bij slecht weer

Ga hier naar ons YouTube kanaal

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Speciaal voor alle kids is er deze zomer iedere week nog steeds een supergave livestream! Als er een buitendienst gehouden wordt zal deze om 9.00u uitgezonden worden via YouTube, en anders om 9.30u. We hopen jullie ook dan weer te ‘zien’ in de live chat!

Iedere zondagochtend: 9.00u
Bij minder goed weer: 9.30u

Ga hier naar het YouTube-kanaal